Båt tur!

Hej igen! Eftersom att vi var ledig igar sa bloggade jag ingenting utan vi sysselsatte oss med detta istallet!
Vi Hade sjukt kul! Mysig dag ♥

26.07.2012

Hejsan! Allt bra? Med mig ar det iaf bara bra! Det ar ingen sol men det ar hur varmt som helst.. kvavt.. Hoppas den kommer tillbaka snart sa man kan sola lite.. men ska jag vara arlig sa ar det faktiskt skönt att inte behöva jobba under stekande sol.
Annars har det inte hant mycket.. men har faktiskt varit och klippt mig, mina tppar kandes sa slitna.. Men nu ar det fracht igen!
(Sitter en eller rattare sagt tva katter och kakar pa en ratta nara mig.. jag ater omelett.. JAVLA RATTA!! )

naıls

Nya fina naglar!

poolparty

Hejsan! Bara bra med mig! Sitter pa jobbet, öppnade min buktik lite senare idag.. eftersom att jag var grymt javla trött efter poolpartyt! Alltsa det var det roligaste nagonsin.. haha! Gar inte att förklara med ord.. men det började med att vi kom dit och satte oss vid varat bord.. det bestalldes in vin och det blev Buffél-duffél igen.. gott! Sedan var det trevlans och vi at och drack medans showen satte igang.. det var allt fran turkiska danser till brakedans och lekar! Sedan gar musiken igang och de spelar poolparty, jaa laten heter sa.. och jag och baby satt som i trans.. haha. manniskor slet av sig kladerna och gjorde bomben i vattnet.. personalen slangde ner andra plus sig sjalva, bord och stolar flög ner i vattnet av nagon konstig anledning. Folk kom och bokstavligt talat lyfte/slangde ner dig i vattnet.. och om du inte ville sa flög stolen med pa köpet som du satt pa! Musik pa hög niva.. Tequilla shots, raki shots.. mysiga drinkar.. Mysigt sallskap.. jaa det var en fantastiskt awesome kvall! Och jag skrev ju att jag hade svart att veta vad jag skulle ha pa mig.. tog mina neon gröna shorts och ett virkat vitt linne över det.. perfekt! Eftersom att jag bara hade pa mig de under middagen.. sedan satt man ju i baren/ vid borden/ i poolen, och da var det ju bikini som gallde! Sa nu ska vi börja ga pa poolpartyt.. ar ju pa mandagar! Hehe..

sov gott

Morgondagen: Vakna upp tidigt! Ata mumsig frukost pa balkongen. Fixa mina naglar pa salongen, Aka till jobbet. Jobba fran 12.00 - 17.30. Dra hem, fixa lite innan poolparty. Ha trevligt pa poolpartyt, dansa, bada, förtara alkohol! Later som en ganska bra dag! Ska försöka att sova ett par timmar ınatt ocksa! Over and out, detta var allt fran ikvall.. hoppas ni sover gott eller vad ni nu gör i swe.. Pusss

Haır style

Funderar pa att styla upp mitt har lite! Kanns sa livlöst nu i varmen!
De tre snyggaste haren enligt mig!

wantıes


ınstagramare

Vissa dagar ar jag mer aktiv pa instagram! Sa följ mig dar ocksa för mer update! @annasofb

just nu

Har precis njutit av Buffél-duffél! Var sjukt gott.. och nu sitter jag och trycker i mig lite melon, dadlar och mumsigheter! Vet inte vad jag ska skriva, ar helt slut i huvudet! Det ar fett varmt.. och det blir bara varmare och varmare.. just nu ar det över 30 grader.. fast att solen gatt ner! Sa ni kan ju tanka er!

Just nu: Kanner mig sliten haha..

last days


Senaste tiden genom bilder!
Igar var det la Turkish night! Jatte mysigt! Och imorgon blir det poolparty för min del!

trött?

Maste vara varldens tröttaste person.. haha.. inge vidare vader har ute pa jobb stallet.. men jag hoppas att det spricker upp! För ikvall ska det ju bli Turkish night! Har ju blivit bjuden sa kan inte tacka nej! Blir nog jatte bra!

Mornıng tıme

Godmorgon! Sitter just nu pa jobbet och vantar pa att frukost buffén ska öppna! Igar var vi pa jobbet fran 12.00-19.00.. helt ok dag! Sedan blev det till att laga lite mat hemma. Efter det drog vi ut pa roadtrip runt Alanya.. slutade med att vi hamnade pa Starbucks med varsin frappuccino i handen.. inte fy skam de!

Vı ska dansa ı neon

Vad ska man ha pa sig pa ett pool party?! Man ska ju bada anda hela kvallen.. ska ta en funderare pa det! Neon?! Love it!
bild fran weheartit.com

nuu

Snart aker vi hem och da blir det myspys! Mer update ımorgon.. Sitter just nu oh kikar ut över poolen och skymningen smyger sig pa sakta men sakert! Fast poolen ar nastan halv full.. njuter av livet!

last week

Blev dessa bilder just nu! Har gjort sa mycket.. varit pa stranden, hangt pa mammas och thomas hotell.. och saknar verkligen mysiga stamningen som uppstar pa ett litet hotell.. och bara kan göra dar! Vi hade diving school.. haha och jag fick massage av gulliga Josef som jobbar pa hotellet som massör i över 1 timma för lite över 100 lappen! Sa nu ska jag komma dit en gang i veckan och fa massage.. ar sjukt stel i rygg och axlar! Sedan blev jag dessutom bjuden pa pool party pa söndag eller om det var mandag.. dar pa hotellet.. Roooligt!
Nu har min mamma akt hem till kalla Sverige igen.. kans tomt.. har haft sa roligt den har veckan.. har knappt jobbat.. eller arligt.. jag har inte jobbat, sa skönt! Men nu blir det tillbaka till verkligenheten hahah.. ska jobba nu.. garnet! Men först hoppa ner i poolen.. Och ikvall har alskling en överraskning at mig.. undra vad vi ska göra.. Pusssss

rıght now!

Right now! Och ikvall blir det till att ta nagra öl med min kusin som ar har! Grymt!

mysigt


Mysigaste stunden pa dagen.. Frukost pa balkongen! Med egen pressad apelsin juice..

nya polare!

Vet ni vad den har sötisen heter da?
Den har inget namn men jag kallar den för Roffe.. ♥
Den har ville jag ta med mig hem... godmorgon godmiddag godkvall vad du ar söt!!!

Fıch Spa

Eftersom att min mamma ar har i stan med sin kille, sa testade vi pa nagot nytt!! Och jag alskade det! hehe...

shoppıng

Skönaste och mest avslappnade outfiten för en shopping dag! Shoppade en svart lang-klanning! Den var perfekt! 70 :- fick jag ge för den. Sa det var som hittat! Sedan köpte jag en typ tunika som ar virkad! Jatte söt, till den ett vitt linne och ett halsband!

ınspıratıon


Swım

Precis kommit upp fran poolen.. nu vantas lite kak! Hoppas ni har det lika mysigt som jag!
Maste köpa en ny bikini, m,n favvo har blivit sa himla urtvattad.. kan bero pa att jag anvant den 24/7 varje dag hehe. Den jag har pa mig nu ar min alskade van Fridas.. (hoppas det var lugnt, love you!)

update

Heej! Har inte updaterat pa lange nu.. men har velat men har inte haft nagon tillgang till datorn.. eftersom att det var na fel nar jag skulle öppna blogg.se. Aja, Har hunnit med mycket de har dagarna! Har jobbat, solat, badat, shoppat, partajat och varit pa road trip en hel dag! Igar! Vi startade 04.30 och kom tillbaka hem vid 19.00.. det var sa himla mysigt! Fick tillgang till en hel tragard med alla frukter och grönsaker ni kan tanka er! Hade med oss sa manga kassar hem! Meloner och aprıkoser och apelsiner och ALLT! haha! Och det basta av allt IKVALL KOMMER MİN MAMMA! :D
Just nu sitter jag pa jobbet och bara chillar medans baby pratar med sin chef.. Sov sa himla gott imorse, men sedan hade han varit ivag och fixat massa saker sa han hade lamnat nyckel inne sa det plingades och plingades pa dörren tills jag vaknade! Har mycket att fixa idag men ska nog hinna med att besöka stranden ocksa! Ett tag sedan man var dar! Men nu tankte jag fa en matbit i mig! Vi hörs senare! Kanske att jag skriver mer ikvall.. Internet har ju lagt ner hemma men kan sakert besöka ett internet cafè! Puss
Me right now! Nu ska jag hoppa i poolen! ;)

ıdag


Frukost

Just nu! Sitter och ater lite frukost! Mar redan mycket battre! Eller mar bra nu!4
Saknar min tjej.. vi som brukade göra delux mackor pa morgonen med extra allt pa! ♥
(Dar ar föresten linnet som jag köpte pa Miss Poem.. ett av dem!)

Last night

Godmorgon! Ar helt slut! Hade garna legat kvar i sangen en stund till.. men jag vet att om jag ligger kvar blir det inte bara en timme, utan 3, 4 timmar! Sa far sova ikvall..
Sitter just nu pa jobbet och ska försöka fa i mig lite att ata.. kanner mig svag.. Sedan blir det nog ett dop i poolen innan den blir full med manniskor! ;)
Gardagens middag bestaende av fisk och vatten.. mumsigt var det!
Sedan blev det lite snabbare puckar! Var sa sjukt roligt!

Miss poem



Ska tipsa om en cool butik har! Som ni, som ska hit borde kika in i! Köpte tva linnen darifran igar, valdigt snygga, ska visa er imorgon! Lite dyrare, men ack sa fint! Ar en blandning av typ street och rock och gulligt! skulle kunna gemföras med Monkı!

Vad jag behövde nu!

Har kannt mig nere pa sistonde.. men fick en san bra och rolig överraskning igar, precis vad jag behövde, sa nu ar jag gladast! Hehe <3

Lunch


Eftersom att vi började 12 idag sa blev det frukost/lunch pa balkongen..
Omelett med varldens finaste!

Nytt

Love shortsen jag gick och köpte igar! De kommer att radda alla sommar kvallar, lovar! De kommer fran Vero moda!

UPDATE

Liten update, trodde för ett ögonblick.. eller flera ögonblick att min tele var borta.. att jag hade glömt den pa toa och att nagon hade tagit den.. hade glömt den nagonstans ocksa.. vet ej vart, men personalen har hade tagit reda pa den.. gullipluttar !

fint moment

Heej! Var lugnt de dar med millitaren eller va det var, de kom bara hit pa en fika.. hade val inga tjuvar att jaga eller natt! Men men.. just nu sitter jag i skuggan under mitt tra och saljer lite smycken.. har salt smycken ıdag plus att jag har lagat ett par simglasögon! Bra jobbat va? Har besutom hunnit med att brant underarmen.. var röd förut men nu har det lagt sig.. har fatt suttit med kofta pa i flera timmar..
Men tankte faktiska skriva om en sak som jag noterat medans jag har suttit har! Det var en san fin och gullig sak att jag nastan blev lite rörd! Det finns som sagt en aqua park har.. och man maste ga en lang trappa upp för att komma till den.. helt plötsligt ser jag en pojke.. han kanske var typ 11, 12 ar.. han typ kryper eller vad man ska kalla det nedanför trappan.. ser ut som om han letar efter nagot.. men sedan kliver han upp och det ar da jag förstar att han inte kan ga.. sa han börjar alltsa ala sig typ upp för trappan.. och det ser sa himlans jobbigt och svart ut för lill vannen.. Sedan kommer det en turkisk man och bar pojken upp för trapporna, sa att han kan fa aka ner och ha roligt.. sedan bar han honom inte bara 1 gang.. utan typ 10.. tyckte det va sa fint! Och pojken blev sa glad.. han var alltsa fran Europa pojken.. vet inte vart hans familj var i detta ögonblick.. men tyckte att det var sa fint! Se att det verkligen finns manniskor ute i varlden som faktiskt vill och kan hjalpa andra! Hihi.. hoppas ni har en fin och trevlig eftermiddag/kvall med varnadra.. det ska iaf vi ha.. puss pusss

poolhang


Detta har min förmiddag bestatt av! Nu:Lunch. Har bestamt mig för att ata lite mer nyttig mat.. darför kör jag mest pa fet fisk, kykling, grönsallad och mycket vatten! Varav mineral vatten!  (Hoppsan, nu kom polisen hit.. eller ser rattare sagt mer ut som millitaren.. hm, bast att ta reda pa fakta.. och pa tal om det.. blev lite skraj igar nar det kom en helikopter flygandes med nagot bakom hangandes i en lina.. nojig som jag ar trodde jag det var en bomb eller natt.. hörs sedan!)
Pussis!

Godmorgon

Hoppas ni far en fin dag! ♥

Godkvall

Hello. Detta blir det sista inlagget för ikvall.. sitter och vantar pa att vi ska sluta nu! Ska bli sa skönt att aka hem. Far se vad vi gör! Jag skulle vilja aka till köpcentrumet igen och kika.. shopping beroende.. men man kan ju bara kika.. hehe. Skriver mer imorgon! Hoppas ni far en fin kvall tillsammans!
(Maste ga in och kolla vaderprognosen för er, och kolla lite nyheter.. man har ju ingen koll pa vad som hander i sitt alskade hemland) Pussis!
(Satt precis och skrev nar det kommer massa glada manniskor och vill köpa smycken.. gar alltid bast pa kvallarna! Alskar nar folk vill smycken med sitt namn pa! Tur att man gick estet sa det blir snyggt ;) )
Fönderar pa att köpa en iphone.. ar det bra att köpa en eller ar det nahgon annan som galler? :)

todays

Today! Vet inte vart jag ska ta vagen.. ar vaaaarmt! :*

Update from me

Heej! Har varit dalig pa att uppdatera nu ıgen.. men har inte haft med mig datorn.. plus att det inte var na batteri.. men kan beratta vad vi gjort, vi har varit pa jobbet varje dag. Och igar sa jobbade baby sent sa jag var hemma och chillade.. gick och köpte ett tvattstall... ar sa himla latt och skönt att man bara kan hanga ut kladerna nar dom ar tvattade och blöta. Sedan nar han kom hem sa at vi lite sedan drog vi pa stranden.. en annan strand, var jatte mysigt, alskar att sitta pa stranden och titta pa manskenet.. Eftersom att vi började kl 12 idag sa var vi uppe lite langre.. Annars sa ar allting bra med mig! Det rullar pa sa att saga.. Sitter pa min plats har varje dag.. försöker faktiskt ligga och steka nagra timmar per dag.. men det ar sa svart nar folk kommer och fragar och vill handla.. maste ju ha koll hela tiden!
Ska bara meddela att det ar valdigt varmt.. vi ar ju utanför stan , men inne i stan gar det knappt att vara.. sa sjukt hett! Har ar det lite svalare, eftersom att det ar utanför stan och det ar massa trad och skugg partier! Har nog inte varit sa har mycket folk har som det ar idag.. poolen ar helt full typ! Nu har ni fatt lite update om vad jag har sysslat med!

RSS 2.0