Yes, I passed myself down on my knees




Somnade as sent igår, och sov såklart bort hela dagen. Sånt som händer. Idag borde jag faktiskt städa mitt rum, är kläder överallt. Men vet inte vart jag ska göra av allt. Sedan vill mamma iväg och träna, så jag hakar nog på den idén. Sedan ikväll blir det väl inte mycket mer, ska äta mat, mamma och jag ska beställa hem lite grejer från eleven.se. Älskar sidan! Kika på Solsidan och Wallander. Sedan igår när jag inte kunde sova låg jag och funderade ut grejer till min Pete-uppgift, men jag har kommit en bra bit på vägen, så det fixar jag! (btw ska på Pete i höst, blir väl i oktober/november någon gång, ska ta en weekend till London tror jag, och kolla på honom, kommer bli awesome! hihi) Och det ska vara helt färdigt tills på fredag när vi ska redovisa, så vi veckan ska jag samla saker till alla idér. Kan bli spänande. pussss ♥

Walking on a dream!

Badminton på dagen, sedan pizza och mys hos sara ♥




Fridis ♥




Pizzabak :D


Sötisen, sarah!


Gott :) med hallon till!


Fick ett par byxer av mamma idag, från hm :) Dom är jätte fina och sköna!! (körde faktiskt ut till birsta då jag skulle köpa dom :D ) Gick jätte bra. hihi ♥ puss

Can't stand me now!!

Godkväll. Ikväll blev det bara en skön slapp hemmakväll framför tv/datorn. Ovanligt, faktiskt. Men det är jvligt skönt också, inte behöva gå utanför börren, frysa, slösa pengar, haha you name it! ;)

Men imorgon kanske det blir något annat skoj, ska nog höra av mig till min lilla fina vän hannah. Så längesen man såg alla man gick med på högstadiet. sjukt.. :o Men på dan imorgon ska jag kanske iväg på badminton, på sporthallen med Stina. Ska ta lite bilder på det också, så blir det skoj. Men nu ska jag faktiskt dra mig till tv och se fortsättningen av Let's dance! :) Det är jätte bra!

Åh, juste. Jag och sofie var duktiga idag! Vi satt kvar på skolan till typ kl halv 4 fast att vi egentligen slutade kl halv 11, och gjorde en uppgift som vi ska ha klar på fredag(nästa alltså). Och den blir bra.. hehe. Kan iaf säga så mycket som att jag har utgått från Pete :D oväntat.. nej. Men han är bra. puss ♥

Och juste, förresten! Jag har ju en nyttig vecka, ända tills efter lovet! Så idag efter skolan gick jag och mamma på ett träningspass och efter det åt vi en god sallad som vi gjorde själv till middag, och nu ikväll istället för godis och dricka, gjorde jag en fruktsallad med massor av goda frukter, och då kan man liksom äta hur mycket man vill utan att man känner sig tjock :o hehe.



En liten bild, har inga många, datorn är ny och rensad :D

Mr. Brightside


Köpte en ny tröja igår, den är fin. ♥

Time for heroes

Hallå där!
Idag hade vi bara en lektion, och det var engelska. Efter det skulle jag på möte påHelex, och det gick rätt fort. Där efter drog jag och hyrde en film, som jag ännu inte har kollat på. men blir väl snart :)

Jag har aldrig gillat att läsa, men fan, nu ska jag ta tag i det. haha. Har lämligen tänk beställa en bok också. Tänk på det längee, och nu när jag råkade få upp en bild på den så blev jag påmind. Men jag tror jag måste beställa den på internet, för tror inte den finns ute i butik, men vem vet.



Det kan vara ett boktips!! ;) (verkar som de)


Den verkar så bra, allt man läst om den iaf. Och eftersom jag älskar pete, the libertines, babyshambles så jag vill verkligen läsa den. Tror den ska vara väldigt intressant också! Det är Petes mamma som har skrivit den. Om hur livet förändrades, om hur hennes son förvandlats från en väluppfostrad mönsterelev till en av världens mest kända narkomaner.

Nolia mässan idag!

Godkväll. Bättre sent än aldrig, eller hur man nu ska säga det för att det ska låta bra, har inte orkat skrivit något på månader ;)

Men nu så! Nu har jag lust! Stor lust. Idag var vi, jag och några i klassen på Nolia mässan på Nordichallen, och det var faktiskt roligt. Tiden bara sprang förbi. Ida och jag tyckte vi var coola. Ni ska få en bild på det... hehe



Status, fuck yeah!!
Ne men Blondinbella var faktiskt väldigt bra, det var intressant och givande att lyssna på henne. tycker att det är smart att hon åker runt och föreläser för unga människor, vi är ju ändå framtiden, och tror faktiskt det är väldigt givande och lärsamt att någon som upplevt så mycket som hon gjort kommer och prata om det. För alla har ju drömmar, och kan kämpa för att dom ska bli sanna, och det förmedlade hon på ett väldigt bra sätt tycker jag!

Åh, juste, vi tog ju kondomkörkort igen! =D

Bildbevis



Haha.. :D


Söta Ida

RSS 2.0