SUN IS UP

Godkväll. Har inte skrivit på väldigt länge för har haft vädligt mycket roliga grejer för mig! Frida och jag hade det fantastiskt i Turkiet.. Det var så sjukt billigt när vi åkte, så då passar man ju på! Vi hade det underbart där, och nu åker jag tillbaka om ungefär lite mer en än månad, underbart!

Ikväll har mammi och jag varit på bilbingo, hehe. Det var så jäkla nära att mamma vann 5.000, men ne. Aldrig ska man få vinna! Tur i kärlek istället eller hur brukar man säga! ;)

Sitter just nu här och funderar på lite tatueringar, är väldigt roligt att kika runt på andras och få lite idéer. Men jag har två som jag verkligen vill göra. Blir nog i slutet av augusti dom sitter! Iaf en av dom :) hihi.
Tänkte ungefär nått likt detta.



På insidan av handlederna vill jag att dom ska sitta!

Turkiets flagga är given! (Bilden av tatueringen tillhör http://annfor.blogg.se/ Kika in på hennes blogg! Den är bra! Hon bor i Alanya! Cool brud är det iaf! )

Men det får bli dom jag gör i slutet av augusti. Längtar!


Türkiye here I come!

Nu så! nu är nästan allt redo. Bara det sista som ska ner nu. JIPPI! :D Glad jag är alltså. Åker härifrån vid 11 imorgon. Men först ska mamma och jag uträtta lite ärenden på stan, så upp rätt tidigt i alla fall. Sedan lyfter vi vid 13.45, en kvart innan Västermalm tar studenten. Hoppas jag kan sova nu då! Sjukt mycket snygga kläder jag har med mig! hihi. Men man lär ju bli svettig så då kan det ju vara skönt att kunna byta om ganska ofta! Utomlands 2 gånger innom loppet av en månad, härligt! Cash flow! Hihi vad jag längtar tills imorgon! Tar mycket bilder också. Så det ska bli roligt! Puss puss från en lycklig tjej! ♥


Türkiye

Hallå. Idag har jag bara myst! Först på balkongen sedan ute med brudarna! Underbart. Nu ska jag krypa ner i sängen strax och kika film, skola imorgon! Längtar som fan tillbaka till türkiye, snart där! ♥

Här är lite bilder sen sist!










Favorit kissen!

Mysig bild!

Båttur en hel dag! Skit mysigt!















Turkiskt afton!




Glada Östersundsbor!


JohaM i burka!

Förstår inte varför det står att bilderna är tagna år 2008, aja. dom är iaf från 13/5-20/5 i år :D
Godnatt!


myskväll

Godkväll. Gud va trött jag är nu alltså, ska hoppa ner i sängen alldeles strax! Har varit en mysig kväll hos mina kusiner idag med hela släkten! Imorgon är det nationaldagen! Undra vad man ska hitta på då?? hehe, godnatt så länge.

God middag blev det också!


I declare it's good to be here

Hallå där! Ikväll har det varit en chillkväll med mina bästa brudar! Vi hade det jätte mysigt. Nu ska jag hoppa ner i sängen och imorgon (eller imorgon och imorgon, kl är dock 4 snart?!?!?) blir det grill och mysigheter med släkten, ska upp rätt tidigt så jag hinner damsuga också. Dröm sött :)









Bilderna från ikväll. Snyggingar! Godnatt :)

Rejected love!


Ett av de lyckligast ögonblicken!

RSS 2.0