We'll e the passenger

Hejsan alla glada! Nu sitter jag antagligen på ett plan till solen och är lite sådär halv närvös, hehe. Vi kommer komma fram ungefär vid 7, och sedan ska man till hotellet och så, så det lär väl ta ett tag, men vi drar ut och käkar på kvällen i vilket fall. Så vi hörs nog på lördag då, med massa bilder och så, bara dom har internet på hotellet så, eller kanske dom har något internet café i närheten. Det löser sig. Bilder kommer! (tidinställt inlägg)


Min bästa vän, kommer sakna dig otroligt!

2 steg från paradise

Hallå. Klev nyss upp i det fina vädret, tur att jag åker snart! Just nu sitter jag och ska lägga in lite nya sköna låtar på ipoden. Så nu blir det frukost sedan packa ner det sista, och se så att man inte glömmer nått. Händer väl alltid. Vi åker vid halv 11 hemifrån, ska in på stan snabbt också. Sedan drar vi vidare till Tomas och till midlanda därefter. Men nu ska jag gå och äta och fixa och så. Ha det så bra!


ice cream!!

Hallå. Nästan nyss kommit hem efter ett svettigt skivstångspass på friskis, men gud va kul det var! Dock jobbigt, sjukt jobbigt! Men nog om det. När jag var på väg hem blev jag väldigt sugen på glass, men när jag kom in på hemköp såg jag mot all min förvåning att dom har tagit bort alla dom GODA glassarna som fanns när man var liten( gick därifrån lite besviken, utan en glass i min hand!) Så därför, så här på kvällskvisten....lite nostalgi!



Någon mer än jag som hade skattkistan som man fick en leksak med i botten. Och solero-shots(min favorit var dom gröna, så klart, men också dom lila.) som favorit när jag var mindre? Underbara!

i'm almost there


Snart bär det av! Har inte skrivit på länge, men har haft mycket för mig. Igår tog jag mitt första dopp i en sjö också, det var så jäkla skönt, var dock kallt när man hoppade i, men när man kom upp och solen stekte då var det skönast! Idag hade jag nationella muntligt också, det gick bra. Så nu är det bara sista delen kvar på torsdag, sedan är allt klart, så skönt. Det är reading and listning, svåraste delen kanske?

Nu ska jag iaf slå på en film och lägga mig, ska upp tidigt för träning och skola.. jippi

Always, I wanna be with you!!


Tog en kvälls tur med Frida, väldigt skönt! Ska börja med en promis varje kväll, det är avkopplande och det är så skönt när man kommer in och bara kan slänga ner sig i en varm och skön säng! Nog pratat, nu blir det att hoppa ner i den där varma och sköna sängen och glo lite på serier, nej först blir det en omgång med Robot Unicorn Attack!! love it! Och btw, hur pluggar man till engelska nationella? Har panik, det är på fredag. Kanske fosterställningen igen då, så kanske problemet försvinner eller vad tror ni? Sov gott, puss.

torr hud?


Just nu har vi en bodylotion hemma som heter Elw body lotion, från apoteksgruppen, den lila på bilden. Och den är jätte bra, inte bara om du har torr hud, utan den mjukgör alla hudtyper. Också luktar den ljuvligt, sommar.. och man känner sig fräsch när man använder den och huden andas verkligen, så är du ute efter en body lotion så tycker jag du ska slå till på denna, den är dessutom berikad med antioxidanten E-vitamin. Den andra på bilden, den gröna har jag faktiskt inte testat, det är en duschcreme. Men den är säkert också bra. Puss

min kväll



Detta kan ju faktiskt bli en resume om kvällen! Puss

london calling


Tror det här kan vara min stad!

body training

Snart blir det beachen, 2011. Och då ska jag inte se ut som en helstekt falukorv, nej! Nu ska jag ta tag i mitt liv och har börjat ett nytt tränings program, jag avslöjar det om det funkar, och det bästa, jag behöver bara slösa ungefär 20 min om dagen, så hinner man med allt annat också som är viktigt.
Ska testa det i två teckor nu tills jag åker den 13de, så får man se om det blivit nå resultat då. Men det gäller ju att äta rätt, inte att sluta och äta. Så har lagt kolhydraterna på hyllan. Nu ska jag hoppa ner i sängen och återta fosterställning, så kanske det fixar sig, de där med provet imorgonbitti.. Kram.


Sund och snygg kropp, Adriana Lima

fucking awesome kväll!

Hallå, som överskriften lyder så var det en ganska sjuk kväll igår, men den var också fantastisk! Så nu har man firat in första maj riktigt ordentligt, med 500 spänn kvar blir det till att spara dom som tills vi åker! Vi åker den 13de istället för den 20de nu, så bara två veckor kvar. Peppa Peppa..

Och btw måste bara säga att bakis-pillerna hjälpte as mycket, för er som vill testa, man mår kanon dagen efter! :)

Nu har mamma och jag nyss kökat lunch som jag fixat, så vi ska dra ut och glida och dra förbi någon videobutik, ha en mysig första maj. Kram



RSS 2.0