Nytt!


En ny vårtröja köpte jag idag, och den är as skön och slapp haha ;) Den är från gina, bara 75 spänn!
Den är inte så rosa som den ser ut på bilden, den är mer aprikos färgade typ :)

Hur många lingon finns det i världen? :)

Godkväll. Var ju som sagt på bio ikväll med mamma, vi såg Hur många lingon finns det i världen! Jag gillade den, jätte fin och mysig film med ett mysgäng hehe. Tycker att det är bra att det görs en film där alla olika människor får vara med, för utvecklingsstörda människor dom kan dom också. Och har känslor och kan så himla mycket, men i samhället så klassas dom som idioter, men dom är inte dum. Så hiss på den filmen, sedan var ju iaf min favorit skådespelare med, svenska favorit. Snyggingen hehe.. ;)



Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba med utvecklingsstörda barn/ungomar när jag blir äldre. Skulle tycka det va så mysigt att hitta på massa roliga grejer med dom och så. Skulle säkert va intressant! Plus att man hjälper andra!


Snyggast! ;)

Stan är dubbelt så stor nu


yo. Sitter på skolan och har nyss slutat. Tänkte dra hem sedan blir det bio ikväll med mor! Fan, måste ta tag i träningen snart. shit

UnBiloTitled

Godkväll. Åt godaste maten idag, och efterrätten, hihi, sedan drog jag på dragons med brudarna! Alltså fy vad snygga alla är, har redan några favoriter hehe..
Men nu blir det att krypa ner i sängen, lite för sent men, ska upp tidigt tror jag, (men hinner nog med en serie, eller avsnitt iaf). Sedan blir det bio imorgon kväll också :) Mysigt! Så sov så gott och dröm sött ♥



Någon mer än jag som blev less när det började snöa idag :(:(:(

monday






yo. Borde egentligen plugga, men.. Istället så läger jag mig i sängen nu och kikar serier och sover, ska upp tidigt på träning. döda mig för jag vill inte dit. Funderade på att hoppa över det och ge mig själv lite sovmorgon, men har inte varit där på jätte länge så är väl tvungen. Blir inte mer gjort idag. Godnatt!

sjuk kväll!










Carro står och sover lite. :D

Blev massa skoj hos mig först sedan marmaris och massa goda eldshotar och drinkar.. mums!

Jag står ensam på ett dansgolv Ibland rök och snökristaller, det är för tidigt för att sova, det är för sent för att sluta jaga


saturday

Godmorgon. Är fortfarande sjukt trött, så tror jag ska krypa ner i sängen igen och kika serier. Men först och främst ska jag berätta att vi hade väldigt trevligt igår kväll! Mycket mys, och sånt gilar ju jag.

Snackade nyss med Caroline! det blir party ikväll! Så måste kika vad man skulle kunna ha på sig också. Men det blir senare. Puss


En gammal party bild. dock på mig och sofie. Men fan va kul vi har haft på alla våra hattfester! hehe

+++



Nu dra jag och käkar hos mormor sedan CARRO! Puss ♥
btw ska äta vofflor, mummms. Är ju voffeldagen! hihi

fridaynight



Det här ska jag köpa nästa vecka iaf, såg på en annan tjejs blogg att detta skulle vara mycket bra! Skiter i kläder den här månaden, plus att jag ska lägga undan 500 spänn. Och det här är grejer som jag behöver. typ hehe..


Har varit en jobbig natt i natt, usch! Men kändes mycket bättre när jag kom till skolan och mötte mina fina vänner. så ikväll blir det att dra till carro och ha en liten chillkväll med dom bästa. Orkar inte så mycket mer, så det ska bli skönt. Ha en fin kväll!

Men när du var med mig, musiken slutade aldrig




Nu blir det till att krypa ner i sängen så man orkar upp imorgon! Får lite sovmorgon, skönt! Godnatti ♥

hm



Kläder från hm, på deras hemsida kan man finns det en fashion studio där man kan fixa och trixa, och välja kläder på en modell, ganska roligt faktiskt! Så gjorde en ganska vardaglig klädsel, och två snygga, mer chill outfits!

in love with a feeling

Hejhopp, kom nyss hem från skolan, eller tog en sväng på stan också när jag skulle hem. Men nu ska jag försöka få i mig nå mat (har ett sår i gommen så kan inte äta :( ) Så är sjukt hungrig, men det gör ont! Ska slå på en film och krypa ner i sängen, är tröttast!


En bild från nå dagar sen!

Tips

Har ätit och nu blir det att lägga sig i sängen och mysa till en film., till mammi kommer hem efter träningen. Tänkte bara hissa upp denna man!


Pelle Lindroth. "Parken"

Här är några låtar som jag gillar väldigt mycket iaf!
Några AV många som är bra!

http://www.youtube.com/watch?v=C2MXaa7yExk

http://www.youtube.com/watch?v=EfdFv0kiOHM

http://www.youtube.com/watch?v=ZSd8r_OPxH4&feature=related Ny!(2010)

http://www.youtube.com/watch?v=cV1yg3vpdMw&feature=related (Live)


Det var några som är bra. Så kika vidare och lyssna, så kanske du blir fast som jag. gillar mycket svenskt, tex Håkan, LW, Maskinen, Markus Krunegård, Oscar Linnros, Familjen m.m. Hehe :D


Hoppas det var lite bra musik att lyssna på iaf. Bye

seize the day



Åh, jag blev så jävla glad idag, och lättad! Jag har fått jobb!!

jag väntar på något stort



Träffade bruden min idag, efter att hon har varit i Thailand i två veckor. Och hon måste vara den mest underbarast personen, blev så otroligt glad av att få träffa henne igen, hade mcyket att prata om. Och sedan fick jag en jätte fin klocka och ett linne som ni ser på bilden av henne. fy fan va snällt. Blev rörd. hehe.

Hur känns det nu?



För jag minns den första gången
Och hur det kändes där. Hur känns det nu?

Fredag!







Min fina vän caroline, medans vi väntar på dom andra :)
Vi hade ett lite party, med 90 tals musik, fan vilka minnen man hade till de alltså!


Fredag kväll!

Har suttit sen jag kom hem från skolan och fixat med design här på bloggen, och det är inte de enklaste. Så mycket koder och sånt. Förstår mig inte på de där med frofilbilden, jag skulle ha den lite större, men nu är den långt utanför menyn. Och när jag gör den mindra så är den fortfarnade lite utanför. Och om jag gör den minst så blir det ju lika liten som den är från början. Är det någon som är bra på sånt så kan ni väl berätta hur man gör, jag blir galen. Men det får vara så här tills vidare, jag orkar inte grja nå mer. Ska gå och duscha nu sedan va med några vänner! :) Hejsvejs



<-----------Haha.. Bilden står mest ut.. haha hjälp mig någon!!

Spring 2011!!




Detta tycker jag iaf är väldigt snyggt, till våren kommer de bli mycket av de här jag bär.
Älskar marint, det kanske syns. Och ankare och sådant snyggt. Till våren ska det tydligen va mode med jordnära färger, men vafan. Kolla på grejerna, kan inte komma ifrån det, färger ska de va!


Aja, det var alla dom fina sakerna som jag vill ha, så nu får man väl bara vänta tills det blir lite mer vår/sommar då, hihi. Men just nu väntar jag på att filmen ska bli klar sedan ska jag hoppa ner i sängen och kika på den och sova! Imorgon blir det nog en rolig dag, min fina vän caroline fyller år. Och då ska vi ut och käka och fira! :D puss
Har btw suttit hela kvällen och lagt över nya låtar på min ipod, men det varinte tänkt att alla dom gammla låtarna skulle bort, men men. Nu är det ny och fräch musik, eller ny och ny.. Godnatt! :)

+++



A no is a no is a no, i don't like that


Nu blir det sängen., är helt slut. Måste lägga mig med matteboken i högsta hugg. Matte prov imorgon! På onsdag fyller världens bästa tjej år! Ska vi ut och fira! Natti

You gotta save my soul

Är hemma en snabbis för att vi slutade runt 2 idag, och teorin börjar kl 17.30. Så åt på stan sedan drog jag hem, ska åka om en dryg halv timme typ :) Later on



I got to save my soul

+++

Love is blind and sometimes a fool, it can be oh, so kind and just as cruel. All i could do was to try to play my role



Tell me this night is over

Det var en rätt så trevlig kväll igår, tycker jag väl. Vi var ut och åt på kina några st, sedan drog vi till mig och chilllade, ja det gjorde vi. mysigt! Och idag är jag rätt seg och trött, men det är dock sista lovdagen ch jag vill göra något! Får se vad som kan tänka sig intressant att göra idag! Ska iaf köra! Övningsköra..


But I ain't too proud to bow I ain't too proud to kneel





kan det inte bli sommar snart??!?!?!!?
















LARS ERIKSSON

Är det någon som kanske känner igen denne man? kollade ni på idol? 2008?
Då känner ni igen honom!




!!!!

sofie

nu har jag nya krafter!


Ute poolen, tänk på sommaren, sitta där och mysa!


Iskalla poolen

Här sitter man och äter, as mysigt, tänk bara på sommaren när dom öppnar upp fönstrerna!

Bubbelpoolen inne!

Älskade mamma i den bästa bastun av alla. En kille gjorde en jätte skön grej där inne, med massa oljor och ljuvliga dofter, menthol dessutom och det var jätte skönt att andas in, hihi:) sedan fick man is med olja på som man skulle smörja in kroppen med. Åh fy fan va härligt det var, man kände sig så jävla fräch i hela kroppen, lord!

Isen som man kude gå och slänga på sig i mellan åt hehe.. jag trodde först att man skulle ställa drinkarna där medans man gick in i bastun!! ;)

Den där hinken var farlig! Ställ dig under den och dra i snöret så kommer det HETT vatten, eller så inte..

Haha ja det här ska föreställa en dusch, en lite speciel dusch, men aknske inte bästa bilden heller. Men rekomenderar att gå in dit, och trycka på någon av dom fyra knappar som finns där, åh! spännande


Ja det var nog allt för idag, eller jo förresten, efter relaxen var mamma och jag på ett powercore pass på Helex, och nu är jag så slut som man kan bli. Har nyss kollat klart på min favorit film, nu kan man tro att jag ska skriva American pie-The naked mil, men.. Sommaren med Göran är min favorit. Glädje och humor och det är dom filmerna som går hem bäst i längden, skratt skratt och åter igen skratt. Men blir nog sägen nu och någon film till, för imorgon står min skjus här utanför kl 09.45. oh god.. kommer va dödast! Men är bara att ladda om, för nu har man fått mycket krafter igen efter dagens äventyr. Imorgon blir det en heldag i backen, sedan träffa LE, och senare beställa lite god mat med stina och mysaaa. Later on!

baaaad

Min kära mamma bjöd mig på spa/relax idag på Himlabadet. Och det kan man ju inte tacka nej till. hiih. Känns som om man ska till stranden eller något, så skönt att hoppa i bikinin igen och känna att man kan ha den. Ska äta nu sedan drar vi, tar lite bilder också. Puss

Jag ser hur du glittrar, jag ser och jag hör!!

Idag är planen att först dra in och träna på Helex, och efter det måste jag in till staden och gå runt och lämna lite cv och grjer! Hoppas på jobb nu! Sedan hem också ska väl mamma och jag göra någon god mat och bara mysa :)

Har fått en liten förkärlek för denna låt Parken - Glitter


Denna låt påminner mycket om Håkaan!! ne, nu ska jag byta om sedan ta bussen, puss♥

~

Nyss kikat klart på Snabba cash. Har också varitpå Helex. Först blev det ett power core pass sedan springa i 30 min. Det är så himla skönt att få upp flåset igen! Men känner att det börja ta i kroppen iaf hehe. Är väldigt fint väder ute, så jag tänkte dra mig in mot staden och gå runt lite, lämna lite cv och så. Har inte lämnat något på stan än så kan väl göra det idag, har ändå inget annat för mig :)
Sedan ska jag väl höra med någon om det knske är så att någon är lika ensam som mig. Är hemma själv ikväll också!

sofie

SOFIS MODE

Så, här är lite tips!
Källa;
http://www.aftonbladet.se/sofismode/



Fuska fram snygga ben!

1. Torrborsta

Ett effektivt sätt att snabbt bli av med celluliter och ge benen en minitoning är att torrborsta dem. Borsta benen med upprepande drag, riktade mot hjärtat, i cirka fem minuter innan du hoppr i duchen. Det sätter dela i gång blodcirkulationen, dels ger det enligt många bättre resultat än dyra cellulitkrämer.


2. Skrubba
Passa också på att ge huden på benen ett frächare intryck genom att exfoliera bort böda hudceller med en mjukgörande skrubbkräm(tycker personligen det är bäst att göra det när man har suttit i bastun en stund, för då kan man lättare få bort döda hudceller). Avsluta med en kalldusch på benen. Det kalla vattnet sätter snabbt igen blod cirulationen i benen och gör dom tajtare.


3. Färga
Gör sedan som makeupartisterna på Victoria's Secrets modevisningar och applicera ett lager brun utan sol på benen, eller ta en snabb soldusch. Färgen absorberar ljuset och får dina den att se mer tonade ut. Har du inte tid att vänta på att en brun utan sol ska verka, kan du använda en bronzingkräm som ger benen en airbrushad effekt. Sitter kvar tills nästa duch.


Älskar Sofis mode, det är alltid så br tips där, och fina saker! Det här tipset som jag har skrivit finns i nr 10/2011, KÖP DEN!!

7 mars



Drog och tränade idag på Helex, det märks på kläderna också. Gick indoorwalking en stund sedan powerwalkade jag i 45 minuter, as skönt! Så blir det samma visa imorgon också. Var förresten och delade ut mitt cv till lite olika ställen idag, men har många kvar som jag ska dela ut, men det får bli till veckan. Ska ringa till lite ställen också.
Var in idag och skulle kika på en bok med mamma(och ha tills vi åker) men den fanns inte inne så killen skulle beställa den åt mig så den kommer om 1 vecka ungefär, perfekt! På rea dessutom! Perffa! Vi köpte filmen Mammut för 20 kr också, mamma har sett den och säger att den är bra så får väl lov att kika på den någon kväll då.
Just nu händer det inte så mycket. Satt precis och kollade på American pie - The naked mile. Hahah.. Älskar nog den filmen, också är alla så snygga också, The MIDGET!! hehe.. ne men dom andra :D Ska nog lägga mig och kolla klart på den sedan blir det väl kanske någon till film/serie. Ska upp ganska tidigt imorgon satt det blir bara en enkel mys/film kväll ikväll. Btw så ska jag lägga ut ett tips sedan, för att få snygga ben till sommaren! Later on



(Steve Telley är galet snygg)


tips tips tips!!!



Är det någon som har precis som mig, lite problem med fett hår? Skit jobbigt problem tyckr jag personligen. Men jag har värsta lösningen, den lilla godingen ovan är typ min bästa vän nu haha, men den är as bra, verkligen. Ett torrshampoo som tar bort fettet i håret och samtidigt ger den en fräch och behaglig look. staylar håret samtidigt, så det är det ända jag använder när håret blivit lite fett, sprayar i lite sånt på feta partier och så vips, så är håret frächt och stylat! Rekomenderar den stark, är inte så fasligt dyr heller och det är jätte bra. Så nu behöver jag bara tvätta håret 1-2 ggr i veckan och det är super! TIPS ALLTÅS!

Här köpte jag den: http://eleven.se/get-instyle-dry-shampoo-4745.html

Hoppas ni blir nöjd med den om ni köper den! :) Nu ska jag kolla på lite tv sedan någon serie, ska upp tidigt och träna sedan kanske ta en runda på stan eller birsta. Får se hur jag gör, puss iaf ♥

Oh My God!




Så här klär jag mig helst! Ett par sköna byxor från h&m, svart topp och en kort kavaj-liknade snygg grej. Och på det skinnjacka, klackar och en snygg halvduk. Perfekt!

kliiiingen





Kan nog inte säga emot när jag säger att det här måste vara sveriges snyggaste brud! Koll på stil har hon också. Inspiration x 1000!

sidsjön





Blev så att vi åkte längdskidor runt sidsjön, det var jätte skönt och mysigt, linnea var så jäkla snabb. Var längesen jag åkte längdskidor kände jag, var gasnka halt i spåret också. Sedan blev det till att grilla korv och dricka varm cholkad, muuums .

Ne, nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, det blåste ganska kallt ute. hörs sen! ♥

utedag!!

Juste.. Kan börja berätta om gårdagen. Blev klar med min Pete-bok iaf, i sist sekund också ska jag säga. Sedan skulle jag skriva mitt cv/personliga brev, och det blev jätte bra. Men skrivaren på skolan är helt störd, på riktigt, den fastnar och typ äter papper hela tiden. Men sedan skulle jag träna och då passade jag på att gå in på mataffärer i närheten, och dom tog imot mitt cv. så nu på lovet ska jag ta tag i det och gå och lämna tilll alla ställen på denna jord. Vill verkligen jobba i sommar/hlgen/kvällar. Kan typ jämt. Och jobb går före vissa grejer också tycker jag, så jag kan ju prioritera lite. Men annars var det en bra gårdag, bara det att jag somnade as tidigt, men det var välbehövt.

Nu ringde mamma och tjatade lite på mig, så bäst att jag börjar byta om då. Ska ut till sidsjön och grilla och grejer idag med familjen. Kan bli trevligt, är ju fint väder, ska passa på att sitta i solen och sova haha. puss, förresten så tar jag med kameran så jag tar lite bilder :D

halv 2


Börjar halv 2 idag. Så skönt, har verkligen sovit ut idag, och nu känner jag mig pigg! :D

Snabbt

Drar iväg och tränar med mamma, btw, fick mina saker från eleven.se idag! :D Bäst. puss

Härlig dag!

Tänkte bara berätta vad vi gjorde idag på friluftsdagen! Vi satt och stekte vid Hulistugan, solade, åt gott.. ja, bara levde. Var en skön dag. Var så fint och skönt väder, grävde ner oss i snön och bara satt i solen och solade! Solisarna var så klart med ;) Ibland är vintern väldigt skön den också, ska man inte glömma, men bara när det är såna hära dagar, såklart!


Till hösten drar jag iväg till London iaf, tror jag det blir. I någon vecka bara, en typ. Vill bara kolla hur det är där, för när jag går ur skolan vill jag dra dit och jobba och kanske bo i något år. Men tror ändå att Sverige kommer bli stället jag kommer leva i ändå i framtiden :) Men det är ju ändå kul att se sig om i världen! :D Vill ändå se Pete!

Jag borde gå och sova nu, imorgon blir det vattengympa kl. 08.30, wooho, puss ♥


RSS 2.0