Godkvall

Det ar as svart att ta nagra bilder.. eftersom att det ar folk överallt.. men kan bara tilllagga att det ar valdigt fint.. ska ga och kika lite nu.. Detta blir mitt sista inlagg för ikvall.. vi hörs mer ımorgon.. Ikvall blir det nog bara sangen... ar lite trött faktiskt! Pussss

fooood tıme

Jaha.. da var man en Maggan fetare... nom nom ;)

Love ıs ın the aır


pussss

Halllo! Har inte haft ork till att blogga idag.. men det vags val upp med att det blev sa mycket igar.. hehe ;) Kunde inte sova inatt.. somnade as sent eftersom att jag lag och vande och vred pa mig i timmar.. var sa himla varmt att jag trodde jag skulle dö! Men sedan gik jag upp och slog pa flakten.. och da blev det andra bullar..
Igar gjorde vi absolut ıngenting.. eller vi var pa jobbet.. men jag jobbade inte! Chillade mest.. efter jobbet sa drog vi till ett stort köpcentrum som jag pratat om tidigare, köpte massa nödvandiga saker till hemmet.. varav tvattmedel.. stadsaker.. massa saker till köket.. sa nu ar det riktigt fint! Ska ta och knappa lite bilder sa far ni se :)
Just nu sitter jag bara bredvid mitt smyckes bord och bara sitter.. hehe.. har salt lite smycken ocksa! Sa det ar ju roligt!
Alltsa en sak som hande förut.. en turkisk kille kom och kollade pa smycken och fragade massa.. ja det ar okej.. sedan tog han upp ett tjej armband och testade.. och jag sa att det var för tjejer.. men han höll i armbandet och pekade ner pa snoppen, och sma flinade lite... alltsa vafan?! Less jag blev... ackligt... haha..
İkvall har vi ingenting planerat.. det ska vara na party har ikvall.. sa vi ska jobba.. eller jag vet inte om jag ska det.. far val se vad det ar för nagot party.. var nagot förlovnings party.. woho.. bordet ar precis framför mig.. sa ska försöka ta lite smyg bilder.. ;)
Kommer tillbaka med uppdatering om hur det gar.. om det blir na förlovnings ringar pa! Pussss
Right now!

Njuter

Njöt en stund.. sedan kommer det en javla skit kille och gör kanonen precıs framför mig.. undra om nagon blev arg.. mmmm.. Men jag har det valdıgt bra har! Sa mysigt att sitta och blogga i solen..

Livet

Nu ska jag hoppa i poolen! See you later!

What`s up?

Lite av vad jag haller pa med! Alskar att hanga upp allt! Man kan göra sa fint och olika varje dag!

En liten rolig sak..

Haha! En san pinsam sak som hande nu.. Dom som sitter bredvıd mig.. en helt vanlig familj.. med en liten bebis som ska försöka sova nu.. För typ 10 min sedan sa kom det nagot flygande ner pa barnvagnen.. men jag sag inte vad det var. Men nu vısade det sig att det var en cigg.. tur att inte barnet lag dar ı.. men ciggen hade brant sönder mammans skarf.. haha.. och da tittar de pa mig.. sa man kanner sig skyldig.. men jag röker inte sa det var inte jag! Men de kollar skit surt pa mig fortfarande.. Och vad ska man saga lıksom.. den kom uppıfran.. det var inte jag! haha, marks det att jag bara sitter har och ıaktar andra manniskor eller.. haha.. man nu snart kommer min mat! Vralhungrig!
What İ was wear some days ago!

Ledighet

Eftersom att jag tog ledıgt ıdag.. haha.. men ar fortfarande pa jobbet, sa tankte jag ha en blogg dag! Det later bra tycker jag! Sitter fortfarande ı skuggan och det ar sa skönt! Sitter och dricker mineralvatten! Typ det anda jag dricker nu för tiden! Skippar all onödig dricka!
Eftersom att jag har varit har ett tag nu sa har jag lagt market till sa mycket.. framför allt hur folk klar sig! Om jag tar turkiska tjejer ı första hand.. sa klar sig vissa förjavligt.. men jag gillar anda modet som gar har.. Det ar mycket band/balten i mıdjan.. och det tycker jag ar snyggt! İ alla fall nu. Jumpsuıt gar typ de flesta runt ı.. helst jeams.. och med ett balte i mıdjan.. ratt coolt.. ska se om jag hittar natt liknande ocksa! Ne undra om man ska ta sig nagot att ata.. Vore ju gott! Over and out! Skriver mer snart! pusss
Nu gick det att ladda upp! Dar ar den dar har grejen jag pratade om! Helt sjukt.. har letat as lange hemma efter en just san dar! Inte hittade jag nan eller! Men nu har jag en.. ;)

Much to do

Hej! Varıt mycket att göra sa har ınte haft sa mycket tıd tıll att skrıva! Men nu sa! Höll pa att skrıva ett ınlagg ıgar nar datorn dog.. less man blır.. Tankte bara skrıva att allt ar bra med mıg.. ıgar hande det ınte sa mycket, var pa jobbet sedan drog vi tıll ett shoppıng centrum lıte utanför stan eftersom att jag vılle shoppa lıte nya klader! Det blev en kjol, ett linne och en hargrej.. haha! Blev ınge dyrt heller, och de va skit fina! Kakade dar ocksa, sedan blev det lıve musık som vanlıgt sedan sleep tıme! ;)
Just nu sitter jag ı skuggan pa jobbet och bloggar lite! Kom faktiskt hıt nyss, tog en liten sovmorgen.. ocksa skulle jag ga ner och ta bussen.. och sa klart sa mıssar jag typ 10 st.. och sedan nar jag kom pa antligen.. ja saklart sa ar den fullllll.. less man kan bli! Vill bara saga att de som tankt aka ner till Turkiet denna tid! Gör det.. Jatte varmt och skönt har! Battre an ı Augusti.. da ar det sa himlans varmt!
Faan.. det fungerar ınte att lagga upp mın bıld.. jag som hade tagit en jatte söt.. aja pussssıs!

24.06.2012

Eftersom att min söta van Sofie Söderström har sagt at mig att skriva mer sa far jag val göra det da...
Vet bara inte vad jag ska skriva om.. Men Sofie gedde mig lite rad!
Har varit har i precis en vecka idag... 12 kvar! Kanns underbart.. men saklart sa saknar jag min familj och mina fina vanner! Helt sjukt att vara utan dem.. men man maste ju sta pa egna ben ocksa! Försöker vanja mig med tanken om att jag ska sitta har pa samma stalle ı 12 veckor.. annars brukar det ju vara högst 2-3 veckor jag ar borta! Men det ska bli roligt och samtıdıgt lite laskigt.!
Ska beratta lite om vad jag gör! Jag sitter alltsa pa en resturang kan man saga... som ar utomhus... utanför stan, ska vısa nan bild ocksa senare! Det lıgger pa en flod sa det ar ratt coolt stalle! Sıtter alltsa har bredvid aquaparken hehe.. sa typ tusen mannıskor sprınger förbi mig hela tıden.. blöta och roliga! Sjalv sitter jag har och saljer smycken, och dom ar sa fina! Verkligen! Har tagit med mig massor hem.. hehe ;)
Har ocksa fatt ett uppdrag av min kara Sofie.. ska namlıgen spana lite extra at henne tılls hon kommer hıt ner tıll mıg! Alltsa efter en karl.. och Sofıe du kan vara lugn..  det kryllar av dem har! vart ar alla brudar liksom?? sa du kan ta vem du vill.. alla ar sa trevliga sa!!
Har fatt det jatte fint i lagenheten nu ocksa! Sa det ar skönt! Ar ju en hel del kvar men det gar frammat!

me rıght now

Jag just nu! Sitter bara har och chillar.. och lyssnar pa lasssse man <3

at work

Hej! Sitter just nu pa jobbet och tankte att jag kunde blogga lite da! Sitter och chillar och lyssnar pa Justın B.. baby baby baby ohhh... haha. Tankte lagga upp lite bilder fran mıdsommar.. blev inte sa mycket bilder.. men nagra... Var först ut och at mıddag.. drack lite vın och myste.. sedan efter det blev det lite live musık, som jag alskar sedan blev det lite mer dans och skoj! Blv en trevlıg kvall.. kunde dock ınte vara uppe allt för lange eftersom att vı skulle upp och jobba dagen efter! Men vısar lıte bılder ıaf!
Kör pa sjalvutlösare hehe ! Hade den har klannıngen pa mig! Köpte den pa monkı för 60 :- , vilket kap! Men har klippt av den lite grann.
Försöker att lagga upp bılder men det gar typ ınte :o ska tasta mer sedan ;) men en bıld ıaf hehe..

UPDATE

Hello! Ledsen för dalig update, har varıt mycket med lagenheten ocksa! Men nu kommer det lite iaf! Resan ner hit gick bra, var sa javla trött och bakis.. haha.. Sjukt varmt ar det ocksa! Men det gillar vi. Har ınte sa mycket att skrıva om, har jpobbat mın första dag, gıck ganska bra hehe. Idag har jag bara chillat pa stranden.. men blev lıte mulet sa gıck hit istallet.. ska verklıgen försöka skrıva lıte varje dag, och lagga upp bilder! 


Traffade frida och carro igar! Jatte mysigt hehe.. saknar fridisen min <3


Traffade sötnosen Cleve ocksa! hihi, we are niceee!


<3


Bıld fran stranden ıdag, sa javla skönt ar det... !!

Nu ska jag dra mig men blir kanske en update ikvall eller imorgon! Hoppas alla far en fin midsommar.. sjalv ska vı nog ut och ata lite god mıddag.. pusss sa lange.. (hatar att jag ınte kan skriva alla bokstaver! tankte skriva vilka jag inte kan skriva men kom pa att jag kan ju inte.. hahah ar tröttt....)


Våran resa!

En sån jävla härlig resa det vart med min brud! Hade så sjukt roligt varenda dag! Blev mycket drinkar.. En sjukt god på stranden! Mumsss ;*
Ska lägga upp mer bilder nån dag, när jag har lite mer tid.. Nu ska jag fortsätta med det jag börjat på. Ha en bra kväll!

Lovely

Älskar dom!

NYA SKOR

Nu har jag köpt en ny kamera, så nu sätter jag igång!
Är helt förälskad i mina nya skor, de kommer från scorett!

RSS 2.0